Wyvern Crafts er en tysk producent af rollespil udstyr. Vores erfaring indtil videre er høj kvalitet, både i udseende, håndtering og holdbarhed. Det realistiske udseende fra nogle år tilbage er blevet sat en smule til side for at gøre våbnene mere rollespil venlige - og det er de med sikkerhed blevet. Se blandt andet vores review af deres type 1 short sword og hvordan det er i forhold til deres ældre model.

Wyvern har til huse i en 400m2 bygning fra 1927 i Köln. Her sidder de i alt 9 personer fordelt på 6 kvinder og 3 herrer. Firmaet blev stiftet i 2007 af Sandra Wolter, og arrangør af et af verdens største live rollespil: Drachenfest (drage fest) med 6.000 deltagere. De står også bag Zeit der Legenden (legendernes tid) som afholdes på Walbeck slot.

Deres produktion workshop har 5 medarbejdere, der står for formstøbning, samling og maling af deres våben. Deres læder udstyr produceres hos den lokale saddelmager og er ligeledes af høj kvalitet.

Wyvern har en reparationspolitik der er værd at nævne. Går klingen på dit sværd i stykker, kan du få klingen skiftet. Skulle f.eks. et spyd gå i stykker, kan det være de kan lave det om til noget andet for dig, f.eks. en daneøkse.

Besøg Wyvern Crafts her:
wyvern-larpshop.de
Facebook